fretje.punt.nl
Boeven zijn het

Photobucket

Woensdag 1 juli 2009

Hallo, weer eens een blog van mij. Balthazar & Melchior doen het heel goed, ze zijn nu ruim een jaar bij ons en ze hebben het best naar hun zin. Zodra ik `s morgens beneden ben, zit Melchior al bij me, wan hij wil dan snoepjes. Ik heb altijd een busje Felix crisp in huis, daar zijn ze helemaal weg van. Als het hem te lang duurt, dan zet hij zn voorpootjes op mn schoot, kijkt mij aan, kijkt dan naar de tv kast, want daar staan ze op, kijkt mij weer aan, van schiet eens op ik ben er hoor. Meestal wordt de rest ook wakker en dan krijgen ze allemaal tegelijk. Mister denkt dat hij van alles nodig heeft, want hij neemt van alles mee het hok in of verstopt het. Ben regelmatig mn sloffen, stofdoek of zwabber kwijt. Laatst waren mn zoon en mn 2 kleinzoontjes op visite, had een garage met autootjes van zolder gehaald en ja hoor daar ging Mister met een autootje aan de haal, voor dat we het konden pakken was het al onder de tv kast verdwenen. Dekker was goed in de pc uitzetten, kan nu niet meer, want hij kan er niet meer bij. Boeven zijn het, maar ik zou ze voor geen goud meer willen missen. Ellen.

Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Reacties

frettenleven op 02-07-2009 09:17
Leuk die frettenstreken ze hebben overal wel belang bij je kan het zo gek niet op noemen of ze kunnen het wel gebruiken.
En wat ze al niet slim zijn die kleine rakkers, en ze weten precies waar je het lekkers hebt verstopt en als je ze niet geeft en het niet goed opbergt dan is dat zo weg!
 
hihi frettige groetjes Robert
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl